Evenementen

NBL – Business Lunch op 14 December 12-14u

Op 14 december gaat de volgende NBL bijeenkomst door in ons vertrouwd lokaal, VIP ruimte De Meeuw aan Sporthal De Vrijhals in Breendonk.
We ontvangen onze leden en genodigden om 12u voor het aperitief en een korte uiteenzetting door architect Tim De Gruyter, tevens onze setter van de Liga-ploeg!

Daarna genieten we van de lunch met aangepaste wijnen en het netwerken.

Einde om 14u.

Prijs: €67,50 + BTW per persoon.

Inschrijven op nbl@vcduvelpuurs.be
Meer info? Bel Chris Van Wesemael 0475/844809

______________________________________________________________________________________________

Topvolley in De Vrijhals, VC Duvel Puurs ontvangt Liga A-ploeg Antwerpen!  

Beste,

Wij nodigen onze sponsors, NBL leden en supporters graag uit op deze mooie thuiswedstrijd. Een affiche die altijd al De Vrijhals deed vollopen. Laat het nu niet anders zijn!

Het bestuur nodigt voor de gelegenheid onze sponsors, NBL-ers en bedrijven uit voor een receptie aangeboden mede dankzij onze hoofdsponsors.
Kom genieten van een Duvel of Liefmans Kriek of proef heerlijke oesters met Cava.

De receptie loopt van 19u tot 20u10.
Om organisatorische redenen vragen we wel ten laatste zondag 23/10 even te laten weten of je komt op dit mailadres: achtenchristophe@gmail.com

NBL - de business club van VC Duvel Puurs

Deze bekerwedstrijd is de ideale gelegenheid om ook kennis te maken met onze Business Club: NBL. Network Business Lounge brengt bedrijven uit de regio samen met potentiële klanten. Kom zeker eens langs


Puurs - Antwerpen: altijd een geladen wedstrijd!

Het zal nu niet anders zijn. Ondanks het feit dat Antwerpen in Liga A speelt, zijn we zeker niet kansloos. Ons team wordt stilaan een hecht blok. Berlare-Zele heeft dat mogen ondervinden.
Antwerpen heeft een moeilijke voorbereiding gekend maar verloor in de eerste competitiewedstrijd toch maar nipt van kampioen Roeselare (2-3).

We danken bij deze gelegenheid onze hoofdsponsor Duvel, de gemeente Puurs en onze nieuwe sponsors Kia Vermant en Lavita Sports.
Onze NBL leden: Brouwerij Moortgat, Willaert-Van Boom, Gemeente Puurs, Tzigane, Gregoir, MCO Mike Collier, Syneton, Retail e-Motion, Group S, Kia Vermant.