Netwerk Business Lounge

De Netwerk Business Lounge is een platform voor ondernemers die zowel zakelijk als sportief teamspirit en topprestaties naar waarde weten te schatten.

Het is een podium waar ondernemers hun passie met elkaar delen, doelstellingen kunnen toetsen en onder het genot van een hapje en een drankje het aangename aan het nuttige paren en op deze manier hun zakelijk netwerk uitbreiden.

Door een verregaande samenwerking met haar partners, staat VC Syneton Duvel Puurs symbool voor een sportieve en zakelijke spelverdeling en is daarmee een inspiratiebron voor bedrijven, organisaties en instellingen die in het realiseren van topprestaties een sportieve uitdaging zien.

Het is de vertaling voor de zakelijke, sportieve en maatschappelijke ambities die VC SYNETON DUVEL PUURS zich als volleybalorganisatie heeft gesteld. Daarbij streeft VC SYNETON DUVEL PUURS zowel naar de verdere integratie van topsport binnen de maatschappij, als naar duurzame sportbeleving en ondernemen in de sportwereld.

VC SYNETON DUVEL PUURS ambieert een breed speelveld voor de ontwikkeling van een gezonde en sociale levenshouding, waarin niet alleen de wedstrijdzege of het economisch resultaat, maar ook de gezamenlijke overwinning bijdraagt aan de winst voor mens en omgeving.

Missie en Strategie

Onafhankelijk ontmoetingsplatform voor ondernemers, politici en mensen uit de financiële, academische, non-profit en onderwijswereld.

Informatie verstrekking en netwerking bevorderen.

Ondernemers actief laten deelnemen aan de economische motorfunctie van VC DUVEL PUURS.

In het NBL lidmaatschap is inbegrepen:
Permanent logo in de VIP-ruimte van VC Syneton Duvel Puurs
Logo in de wedstrijdbrochure
Logo op de website van VC Syneton Duvel Puurs
Netwerkevents, bedrijfsbezoeken
Business seat op de thuiswedstrijden van VC Syneton Duvel Puurs
10 gepersonaliseerde vrijkaarten voor VC Syneton Duvel Puurs
6  Amicale netwerklunches

 

 

Info: Chris Van Wesemael nbl@vcduvelpuurs.be