Ons "Court Personal" in de bloemetjes gezet door Guido Notaerts

Beste ballenrapers en moppers en quickmoppers en ouders en vrienden die zich hiervoor allemaal inspannen,

Even een uitermate en terechte zeer dikke proficiat voor al ons “court – personeel”.
Be clear = dit is geen te onderschatten opdracht – jonge benen en enthousiasme krijg je niet altijd cadeau.
Wat ik hier op korte termijn heb mogen verwezenlijken samen met Tine & Anne, fantastisch . Een norm ongeveer evenwaardig aan FIVB .
Jullie vaardigheden zijn niet onopgemerkt voorbij gevlogen – de rapporten van de wedstrijdcommissarissen liegen er niet om ... ooit 1 x 8 gekregen en aantal 9’s maar meestal 10’en. Als je dit even vergelijkt met de rapporten waar onze ligaploeg uit gespeeld heeft    - ergens 1 x 10, 2 x 9 gaande tot 7 en 6 en 5 en zelfs op Antwerpen een schamelijke 3. (En dan zien we de ander rapporten nog niet... )

Ons werk wordt niet alleen door de Wed.Coms gerespecteerd – maar in de 1ste plaats door onze liga ploeg zelf – die meer en meer aandringen dat het soms niet meer hoeft om te vegen – zo hoort het – geen tijdgewin of geen tijdverlies meer. Jullie inzet draagt zonder meer bij tot de zeer goede thuisresultaten!!!

Ik hoop op deze jonge actieve ploeg nog zo lang mogelijk te kunnen/mogen rekenen en hopelijk geven ze de microbe door aan hun jongere en misschien wel oudere Puurs medespelers.

Wat is de bedoeling op termijn – dat heb ik in begin van deze competitie gemeld – dat deze ploeg (indien ze beschikbaar zijn) kunnen optreden op internationale tornooien of wedstrijden in België. Wait & see 

Met veel plezier gedaan,

Guido

17/03/2014|

Meer nieuws