Geen training volleybalschool op 22 en 25 januari + verplaatsing Steunpunttrainingen

WOENSDAG 22 en ZATERDAG 25 JANUARI GEEN TRAINING VOOR DE VOLLEYBALSCHOOL (E-jeugd en F-jeugd) / VERPLAATSING STEUNPUNTTRAININGEN !!!

Door een geval van heirkracht (de komende woensdag is de Vrijhals bezet is door een SVS activiteit alsook een schoolsportdag van basisschool Breendonk tot 17u00, en de acro-gym komt vanaf vrijdag en volgend weekend de Vrijhals inpalmen…) kunnen de trainingen van volgende woensdag én zaterdag voor de E-jeugd en F-jeugd niet doorgaan. Wijzelf en de andere trainers van Argex Duvel Puurs betreuren het dat ondanks het feit dat wij week in week uit bijna de hele zaal huren, toch regelmatig voor een voldongen feit worden geplaatst en onze spelers/speelsters niet kunnen trainen.

Ook het laatste weekend van maart zal de zaal bezet zijn door acro-gym activiteiten. Praktisch betekent dit dat wij de steunpunttraining (van het Gewest Antwerpen) van volgende zaterdag moeten verschuiven naar zaterdag 1 februari, en die van zaterdag 29 maart een week eerder zullen organiseren, op 22 maart dus. Voor de allerjongsten (geboren 2005 en later) zullen de trainingen in de toekomst steeds om 11 uur eindigen, ook al is het steunpunttraining.

Kristine en Lieven

Trainers volleybalschool

22/01/2014|

Meer nieuws