Overzicht Wedstrijden 2-3 November

U11 Regionaal Beginners 3: Keken Volley Heist Dames in de ogen, een ploeg die buiten competitie acteert en al 10 sets wist te winnen in haar eerste 4 wedstrijden. Onder de indruk? Niets daarvan! Onze dappere U11-jes lieten meteen zien wie de baas was in eigen huis: 3-0!

U11 Regionaal Gevorderden 4: Als u nog op zoek bent naar een pletwals, kan u misschien eens informeren bij onze U11A. De ploegen die hen dit seizoen het pad al kruisten liggen nu nog steeds ergens ten velde… VOC Schriek vormde daarop geen uitzondering dit weekend, ook zij kregen een 3-0 om de oren: 25-11, 25-6, 25-17 en ook de extra set werd gewonnen met 25-19. Onze Puurse jonkies staan dan ook ongeslagen op een 2de plaats, met nog 2 wedstrijden te goed op leider Mortsel.

Meisjes U13 Regionaal 4: Kregen een weekendje rust met dit kille herfstweer.

Meisjes U17 Regionaal 3: Mochten eveneens een weekendje thuis voor het haardvuur doorbrengen.

Meisjes U17 Provinciaal 5: Idem hier, alle tijd voor Halloween!

Jongens U13 Regionaal 2: Kregen het bezoek van Mortsel B en die bleken te sterk. De bezoekers hadden dit seizoen nog maar 1x eerder punten laten liggen, en dat vertaalde zich ook in de eindscore: 0-3.

Jongens U13 Provinciaal 1: Ook hier stond alles in het teken van Halloween en was er dus geen wedstrijd.

Jongens U13 Provinciaal 2: Konden mee op Halloweentocht, want ook zij hadden geen wedstrijd.

Jongens U15 Regionaal: Moesten op bezoek bij de ongeslagen leider Jong Edegem en die lieten ook in dit duel geen kruimels liggen, het werd dan ook 3-0.

Jongens U15 Provinciaal: Ook bij hen kan u met een gerust hart terecht voor het betere sloopwerk. Zij laten immers nog minder spaanders heel dan onze U11-jes. 4 wedstrijd ver, 4de keer 3-0! Wegi Lille was ditmaal het kind van de rekening van onze U15P in hun onweerstaanbare rush naar de koppositie! Het werd 25-11, 25-13 en 25-20.

Dames 3de Gewest: Met 15 op 15 kondigde Woka Wommelgem B zich aan als een moeilijk te ontregelen tegenstander, maar daar hadden onze dames hoegenaamd geen boodschap aan. Onder leiding van interim-coach en fulltime geluksbrenger Sam speelden ze de Wommelgemse leidsters op een hoopje en stuurden hen met een pijnlijke 3-0 huiswaarts. Puurs blijft het zo uitstekend doen in het klassement, want ze bekleden nog steeds een mooie 4de plaats.

Dames 3e Provinciale: Kregen het bezoek van VC Olen en die zorgden meteen voor een stevige slag van de molen. De tegenpartij wervelde al snel naar een 14-25 in set 1 en hoewel Puurs beter meespeelde in de volgende 2 sets bleek dat niet voldoende om een vuist te maken, 19-25 en 17-25. Hoewel nu al opvalt dat heel veel ploegen in deze reeks aan elkaar gewaagd zijn, doet Puurs wel een slechte zaak met deze nederlaag, want het zakt naar een gedeelde laatste plaats, al is dat maar op 2 punten van de 7de plaats.

Heren 2de Gewest: Kregen het bezoek van het nog puntenloze Mortsel D en dus waren enkel de 3 punten goed genoeg. Bovendien kon coach Wim voor deze partij rekenen op levende legende Bart Deloose. Hij tilde niet alleen het niveau, maar ook de gemiddelde leeftijd, meteen naar een veel hoger niveau. Met zijn flitsende passes zorgde hij er eigenhandig voor dat zijn aanvallers naar hartenlust konden scoren, 3-0! Puurs komt zo op een gedeelde 3de plaats.

Heren  1e Gewest: Blijven als een wervelwind door het seizoen razen. De troepen van de eerder genoemde Bart Deloose hoefden dit seizoen hun topniveau nog niet aan te tikken, om nu ook hun 4de tegenstander met duidelijke 3-0 cijfers opzij te zetten. Het werd 25-17, 25-20 en 25-18 tegen een gestalterijk Loenhout, dat enkel in het begin van set 2 even de Puurse machine wist te verstoren. Zo blijven de Duvel-boys autoritair op kop, al moet het voorlopig wel nog Woka Wommelgem naast zich dulden, maar die hebben een wedstrijd extra op de teller staan.

Heren 1e Provinciale:  Zijn hun moeilijke start van het seizoen helemaal aan het rechtzetten. Nadat ze het seizoen gestart waren met een 0 op 6, wisten ze dit weekend hun 3de partij op rij te winnen. Ze moesten daarvoor voorbij Mortsel A, dat als zakker uit de Divisie-reeksen voor hen in het klassement stond. De ploeg van oude bekende Bruno De Coninck (Ex-Puurs Liga A) had het niet onder de markt tegen het explosief spelend Puurs en moest de eerste set dan ook prijs geven met 25-18. In set 2 wisten ze het tij te keren met 23-25 setwinst, maar toen ze 2 spelers zagen uitvallen met een enkelblessure, was de veer gebroken. De bezoekers werden de speelbal van een fluks spelend Puurs en konden geen moment meer een vuist maken. Het ging dan ook de boot in met duidelijke 25-15 en 25-10 cijfers, 3-1. Puurs wipt zo over Mortsel naar stek 5.

Heren Liga B: Moesten zondagavond op bezoek bij Amigos Zoersel in hun zoektocht naar broodnodige punten. De verplaatsing leverde echter geen punten op, want de jongens uit Zoersel trokken de partij naar zich toe met 3-0. Setstanden waren 25-23, 25-21 en 25-20. Daardoor blijft de grauwe middenmoot het voorlopige speelveld van Puurs, op een voorlopig 9de plaats. Een snelle herbronning dient zich aan willen ze de voeling met de bovenste helft van het klassement niet al heel vroeg in het seizoen verliezen.

04/11/2019|

Meer nieuws