Uitslagen Weekend 30/31 Maart

De U11A kon stunten door thuis met 3-2 te winnen van Tesla Lint C, momenteel 2de in de rangschikking. Het sluipt daardoor als 3de iets korterbij en volgt met nog 1 duel te gaan op 2 punten van de tweede podiumstek.

Onze U11B lieten geen spaander heel van hekkensluiter Wavoc B. Het won vlotjes met 3-0 en ze verzekerden daarmee de 4de plaats in het eindklassement.

Tegen onze MU15 Regionaal is al een heel seizoen geen kruid gewassen want ze wonnen al alle matchen tot nu toe. Toch hadden ze het niet onder de markt tegen de meisjes van Mavoc Mechelen. Het nummer 5 weerde zich kranig en dwong onze MU15 tot een tiebreak, waarin Puurs wel aan het langste eind trok, 2-3. Het blijft zo autoritair op kop van het klassement.

De MU17 Regionaal won vlot met 3-0 van de buren uit Bornem en ze verzekerden zich met nog 1 speeldag te gaan zo van de 2de plaats in het klassement.

Onze Dames 3de Provinciale hadden geen verhaal tegen de volleybalkunsten van nummer 2 Mavoc Mechelen D. Het verloor in eigen zaal met 1-3 en zakt zo in 1 klap naar plek 7. Met slechts 1 wedstrijd te gaan kunnen onze dames onwaarschijnlijk genoeg nog ergens eindigen tussen plaats 4 en 10.

Onze JU11 Provinciaal mochten een weekje op hun lauweren rusten, zij waren vrij.

Onze JU13 Regionaal slikten een logische nederlaag thuis tegen het nummer 2 Smash Lier. Het werd 0-3. Onze jongens blijven wel mooi 5de en zullen die plaats ook vasthouden op de laatste speeldag, aangezien ze niet meer kunnen ingehaald worden.

Onze JU13 Provinciaal konden dit weekend genieten van het mooie weer, want zij kregen een weekje rust.

Onze JU15 Provinciaal moesten hun meerdere erkennen in nummer 2 Mendo Booischot met 3-1 en zakken zo naar plaats 7. Met nog 1 wedstrijd te gaan hebben ze wel nog steeds plek 5 in het vizier, aangezien die slechts 2 punten voorsprong tellen.

De JU17 Provinciaal deden een slechte zaak door onderuit te gaan op het veld van nummer 2 FH Nijlen. Ze zagen zo immers Mendo Booischot A over hen wippen naar plaats 4, terwijl ze zelf compagnie kregen van BVMV Noorderkempen op plek 5 en dat met slechts 1 speeldag te gaan.

Heren 1e Gewest won thuis het cruciale duel tegen nummer 3 Wavoc Waverse A met 3-2. Daardoor komen onze Heren 3 terug tot op 1 puntje van hun opponenten, met een wedstrijd minder gespeeld. Plaats 3 ligt met andere woorden voor het grijpen.

Onze Heren 2de Provinciale blijven ongestoord doordenderen in de competitie. Het won ook zijn 16e competitieduel op rij, op bezoek bij het nummer 6 VOC Schriek. Setstanden waren 23-25,17-25, 28-26 en 19-25. Door de overwinning van leider MSiks op het veld van nummer 3 Hellvoc Hemiksem blijft het wel op 1 punt hangen van de leidersplaats, met nog 1 duel te gaan. Enkel een uitschuiver van die eerste kan onze Heren 2 nog een kans bieden op de titel.

De Heren Liga B wonnen verdiend van Feniks Haacht, nadat ze een 0-1 achterstand nog ombogen naar een 3-1 overwinning. Setstanden waren 22-25, 25-13, 25-18 en 25-23. Door de nederlagen van Marke-Webis en BVMV Noorderkempen kan onze 1ste ploeg zich opnieuw optrekken aan een sprankeltje hoop op weg naar de titel. Het staat nu 4de op 2 punten van het koptrio BW Nivelles, Marke-Webis en Lendelede. Marke-Webis heeft echter een wedstrijd meer gespeeld en Lendelede komt nu woensdag op bezoek in onze sporthal De Vrijhals. Het belooft, met enkel nog het slotduel te gaan, voor beide teams dus een spannende alles-of-niets wedstrijd te worden met het oog op het kampioenschap.

02/04/2019|

Meer nieuws