Uitslagen Weekend 23-24/02

De U11A versloegen nummer 6 Hellvoc D met duidelijke 0-3 cijfers. Ze verstevigen zo hun 3de plaats en blijven op 3 punten van het nummer 2 Tesla Lint C hangen.

Onze U11B keken dit weekend reeksleider Hellvoc A in de ogen. De bezoekers waren nog ongeslagen en hadden in 17 partijen nog maar 2 sets laten liggen. Daar konden onze jonge talenten helaas geen verandering in brengen. Ze moesten met 0-3 hun meerdere erkennen in de bezoekers uit Hemiksem. Ondanks de nederlaag blijven we wel mooi 4de.

Tegen onze MU15 Regionaal is al een heel seizoen geen kruid gewassen, en dat was ook dit weekend het geval. Ook zij moesten op bezoek bij Hellvoc en trakteerden hen eveneens op een droge 0-3. Onze meisjes blijven zo autoritair leider in de reeks.

De MU17 Regionaal kent zoals geweten een lange winterstop, zij komen pas 16/03 weer in actie.

Sinds onze Dames 3de Provinciale met herwonnen vertrouwen spelen na een bijzonder lastige competitiestart, lijkt de bal nu definitief aan het rollen gegaan. Als nummer 9 in het klassement ontvingen ze gisteren nummer 6 VC Olen A. Met fluks en gevarieerd volleybal werd Olen meteen voor een voldongen feit geplaatst, 25-12. Na een onderlinge peptalk was Olen in set 2 wel in staat om de handschoen op te nemen. Ze hielden gelijke tred tot halverwege de set en toen een bezoekend opslagkanon haar voorhamer bovenhaalde leken onze dames een gelijkaardige dreun te zullen krijgen als de bezoeksters in set 1, want zij dicteerde haar ploeg naar een 11-22 voorsprong van aan de servicelijn, na een reeks van 14 punten op rij. Onze dames rechtten echter op fenomenale wijze de rug, bleven kalm en vochten zich helemaal terug in de set. De supporters kirden dan ook van de pret toen Puurs zich zowaar nog naar een 26-24 knokte. Ook in set 3 toonden onze dames zich uiteindelijk de sterkste, met 25-22 ditmaal. Door deze overwinning komen onze dames nu naast Olen en Schriek op een gedeelde 7de plaats, op 4 puntjes van de 4de plaats. (25-12; 26-24; 25-22)

Onze JU11 Provinciaal hadden dit weekend de ondankbare taak om de talentenfabriek van Mendo Booischot te moeten bezoeken. De thuisploeg, die ruimschoots aan kop gaat in het klassement, was een maatje te groot voor onze dappere U11’jes, het werd 3-0 (25-14; 25-10; 25-16). Duvel blijft zo 5de in de stand.

Onze JU13 Regionaal moesten aan de bak tegen Hellvoc B. De bezoekers uit Hemiksem waren in elke set telkens net dat tikje beter en wonnen zo met 0-3. Door deze nederlaag zien onze JU13 nu Hellvoc naast zich opdoemen in het klassement, op een gedeelde 5de plaats.

Onze JU13 Provinciaal beten met 3-1 in het zand tegen VST Lions Groot-Turnhout A. Ze zien door deze nederlaag hun rechtstreekse concurrent ook over hen wippen naar de tweede plaats. Zelf volgen ze nu op 1 puntje als derde.

Onze JU15 Provinciaal keek Oxaco Antwerpen A in de ogen. De bezoekers stonden net een treetje hoger in het klassement en Puurs nam deze gouden kans aan om op en over de Antwerpenaars te wippen in de rangschikking. Het won met 3-1 en stijgt zo naar plaats 6.

De JU17 Provinciaal staan al een hele tijd in de top-3 en ze bevestigden die plaats door vlot met 3-0 de maat te nemen van Woka Wommelgem, 3-0. Ze blijven zo druk zetten op Nijlen en Amgios in de kop van de klassering.

Heren 1e Gewest won met 3-0 van nummer 5 Hellvoc F en vergroot zo zijn voorsprong op de nieuwe 5de, Volmar Ekeren. Het telt nu een bonus van 6 punten en kan aldus vol zijn pijlen richten op Wavoc, dat 2 puntjes boven hen staat.

Onze Heren 2de Provinciale bleven in de flow met een 13de overwinning op rij, ditmaal tegen het sterke Mortsel B. De bezoekers verdedigden uitstekend, maar konden uiteindelijk niet verhinderen dat Puurs alweer een puntje korterbij sloop op reeksleider MSiks Blaasveld B, ondanks 3 setballen bij een 2-1 stand. Duvel voerde alweer een perfecte Houdini-act op en nadert nu tot op 1 puntje van de leidersplaats (25-17; 25-22; 21-25; 28-26).

De Heren Liga B konden hun leidersplaats niet in de verf zetten, na een 3-1 nederlaag op het veld van nummer 8 Wara Genk A (25-19; 25-19; 21-25; 25-20). Onze eerste ploeg zakt zo van plek 1 naar 3, nadat Nivelles en Marke-Webis hun wedstrijd wel winnend wisten af te sluiten. Puurs volgt nu op 1 punt van het kopduo, al heeft Nivelles ook nog een wedstrijd tegoed.

24/02/2019| https://www.facebook.com/DuvelPuursDevils/

Meer nieuws