Teambuilding Liga 15/08/2016

Hoe kan je beter een voorbereiding van een nieuw seizoen beginnen dan met een rasechte teambuilding?
Deze keer stond hij in het teken van De Mol. Maar om het wat specialer te maken was er niet 1 mol maar waren er 2.

De ploeg wist op voorhand nog niet wat de teambuilding inhield en wisten ook nog niet wie de taak van mol op zich zou nemen.
De eerste opdracht was een vorm van dropping. De ploeg werd in 2 groepen verdeeld die vanaf 2 verschillende plaatsen een zelfde doel moesten vinden wat +/- 3 km verder lag. Beide groepen hadden een map gekregen met instructies maar niet van hun route maar wel van de tegenstander. Zo moest er via walkie-talkie of Whatsapp gecommuniceerd worden om zo de andere groep naar het doel te krijgen. Het doel lag in de wijk Neerheide in Puurs waar ze een klein voetbalveld moesten zoeken. Daar aangekomen begon de tweede opdracht.

Dit was dan de dizzy dummy. 10 rondjes draaien rond een bal die op de grond ligt, met 1 vinger op de bal, en dan richting doel trappen. Hilariteit verzekerd :). Daarna werd er ook een smaaktest gedaan om te zien. 4 potjes van dezelfde soort drank en daarvan de duurste proberen te vinden.
Daarna vertrokken we allemaal richting Inkart om daar 2 races (zeg maar "heats") te rijden. Jesper Ribbens liet zien dat hij van geen kleintje vervaard was en won redelijk makkelijk met een gemiddelde tijd van +/- 1min30.

Na lekker gedronken te hebben en wat napraten vertrokken we richting onze thuisbasis, nl. De Vrijhals.
Ook daar stonden nog een paar leuke proeven op het programma. Als eerste nog een smaaktest en dan werd het hoog tijd om te tangrammen. De ploeg werd verdeeld in 6 groepjes van 2. Het doel was om de letters D U V E L te vormen. Er zat per groepje 1 speler aan een tafel en de andere speler moest naar de juiste oplossing gaan kijken om dan tips te geven aan de andere speler om zo de letters op de juiste manier te kunnen vormen.

Als voorlaatste opdracht was er dan nog het spel KUBBEN. Ook hier weer heel wat hilariteit en ambiance, hoe kon het ook anders :).

En dan als laatste opdracht, iets wat ook in de mol te zien is, de vragenlijst invullen om o.a. te vermelden wie je dacht dat de 2 mollen waren.
Wouter Lambrechts won overtuigend en wist de 2 mollen aan te duiden. De hamvraag misschien voor jullie: wie waren de 2 mollen dan. Wel, niemand minder dan Tim De Gruyter en Stefaan De Brabandere.

We sloten de avond af met een lekkere spaghetti bolognese.
Het was een zalige dag met veel plezier en gelach. Een op en top geslaagde teambuilding!

Fotoreportage Ivan Plettinckx: https://www.facebook.com/ivan.plettinckx/media_set?set=a.10208602866321397.1073741938.1001697811&type=3
 

18/08/2016|

Meer nieuws