Back in to time: Mavoc bezoekt met miniemen wedstrijd tegen Maaseik (vorig seizoen in de playoffs)

Hieronder 2 getuigenissen van een miniem zelf en van Marjan Van Overbeke. Bedankt voor uw komst en hopelijk zien we jullie snel weer terug!

Gisteren was het weer een toffe dag want we gingen volleybal kijken, Argex Duvel Puurs vs Noliko Maaseik. De verwachting was dat Noliko zou winnen omdat ze op papier de beteren zijn. Tijdens de eerste set was er weinig sfeer. Noliko maakte Puurs in met 13-25. Ondertussen roept de omroeper onze ploegnaam af omdat we met zoveel supporters van Mavoc zijn en dan  kan de 2de set beginnen. Nu gaat Puurs er vol op tegen aan maar ze moeten veel moeite doen en dat laat de eindstand ook zien: 29-27. Puurs krijgt weer hoop en laat in de 3de set weer haar beste kant zien en het wordt 19-28 voor Puurs. Noliko begint het een beetje door te hebben: ‘’Puurs mag toch niet winnen van ons!?’’. Dus gaan ze weer wat beter spelen waardoor ze deze set winnen met 21-25.Het wordt spannend want er is een 5de set. Beide ploegen doen hun best waardoor het ZEER spannend wordt. Het lijkt wel dat ze tot 25 willen spelen maar daar heeft Puurs geen zin in dus maakt ze er een einde aan op 22-20. Op het einde nog even snel op de foto met de spelers en handtekeningen vragen. En dan terug naar huis na een toffe avond. (geschreven door Maarten Van Clé)

Een leuke uitstap met de jongens miniemen van Mavoc Mechelen bracht ons tot in Puurs voor een topmatch (al zeg ik dat zelf en het resultaat mocht er ook zijn) tegen Nolika Maaseik.
Maaseik hadden we al veel zien spelen en de underdog Puurs zou het moeilijk krijgen maar wat ik tegen onze jeugd ook zeg: ‘Moeilijk gaat ook en het is altijd wachten op het eindresultaat!’De bal ging heen en weer en dat zorgde eigenlijk voor knap volleybal….  De supporters zorgden voor sfeer en onze jongens zaten er ook wel goed in!Het fluitsignaal zorgde voor een serieuze ontlading bij de spelers en supporters van Puurs want de overwinning stond op het scorebord!!!
Nog even wachten op de fotograaf en dan samen op de foto en op handtekeningenjacht!
Moe maar voldaan trokken we terug richting Mechelen….
Bedankt dat we erbij mochten zijn….  (Marjan Van Overbeke)

05/11/2013| Marjan Van Overbeke

Meer nieuws