VC Duvel Puurs heeft uw steun hard nodig!

Als trouwe VC Duvel Puurs supporter heb je ongetwijfeld de ontwikkelingen van de laatste maanden gevolgd, waarbij door het afhaken van sponsor Argex en bepaalde beleidsdaden VC Puurs geen licentie voor Liga A heeft verkregen.
Wij treden dus aan in Liga B, maar met de doelstelling om zo snel mogelijk en liefst meteen dit seizoen onze plaats terug te veroveren aan de top!

Hiervoor hebben enkele mensen al enkele maanden hard gewerkt, veelal achter de schermen, om jullie allen een denderend seizoen te bezorgen. Wij, en uiteraard het hele vernieuwde bestuur, rekenen dan ook op jullie, onze talrijke supporters. Want jammer genoeg hebben we nog een kleine inspanning nodig om ons budget volledig rond te krijgen.

JIJ kan daarbij HELPEN!

We hebben een actie opgezet om met jullie steun, ons te verzekeren van een topseizoen! Vele kleintjes maken immers 1 groot.

WORD NU “AANDEELHOUDER” van vzw LIGA VOLLEY PUURS

Stort € 100 en krijg in ruil gedurende twee seizoenen je abonnement aan halve prijs! (60 ipv 120 euro). Je kan het abonnement ook meteen mee overschrijven, of bij de eerste wedstrijd cash betalen aan de kassa op vertoon van je betalingsbewijs.

Stort € 200 en krijg in ruil je abonnement voor dit seizoen GRATIS + de twee daaropvolgende seizoenen aan halve prijs!

Stort € 300 en in ruil krijg je 2 abonnementen GRATIS voor dit seizoen en de twee daaropvolgende seizoenen 1 abonnement aan halve prijs!


Stort je bijdrage met vermelding van naam en adres op rekening
BE24 7835 3120 9938 *
Doe dit zo snel mogelijk, want onze eerste wedstrijd is reeds op 19 september!

Alle “aandeelhouders” zullen ook vermeld worden op onze website en Facebookpagina!

STEUN UW PLOEG, NU!

HET HELE TEAM DANKT JE HARTELIJK

*De vzw is in oprichting - na publicatie Staatsblad zal er een nieuw rekeningnummer worden meegedeeld.

30/08/2015|

Meer nieuws