VC Argex Duvel Puurs ontvangt Gouden Sportlabel in uitverkocht sportpaleis

Op 21 februari gingen de bekerfinales van België door in het sportpaleis. De VVB had van deze gelegenheid gebruik gemaakt om alle clubs met een sportlabel uit te nodigen. Dit sportlabel geeft eigenlijk weer hoe professioneel en gestructureerd ja aan jeugdwerking doet. Je kunt een bronzen, zilveren of gouden sportlabel behalen. Voor onze club Waren Rik (volleubalschool) en Aster (U11 meisjes) de uitverkorenen om het sportlabel te ontvangen. Maar ze mochten ook nog eens voor de start van de finales mee het terrein op lopen. Aster mocht met de speelsters van VDK Gent het terrein betreden voor een paar 1 000 supporters. Een enorme ervaring. Rik had het nog meer getroffen want hij mocht voor 13 000 supporters het veld betreden aan de zijde van Diefenbach (ex-Puurs) die ook nog zo vriendelijk was om een praatje te maken met Rik.
De hele dag was een enorme ervaring voor de 2 younsters en ze waren dan ook bekaf op het einde van de avond. Maar het behalen van dit label is vooral een steun onder de rug voor de hele jeugdwerking.
Dus nen dikke proficiat voor het voltallige jeugdbestuur, trainers, ploegverantwoordelijken, arbiters, supporters, sympathisanten en uiteraard alle spelers en speelsters ! 

02/03/2015|

Meer nieuws