Start WAFELVERKOOP ten voordele van de jeugdwerking

Hoi, jongens en meisjes met de gezonde volleybalmicrobe, ouders, familie, sympathisanten …
Na een leuke vakantie,  gaan we weer met goede moed naar school, maar we starten ook met een nieuw spetterend volleybalseizoen. We willen met onze jeugd steeds bouwen aan een toekomst met hopelijk veel sportieve successen. 
Om de goede werking van onze jeugd te garanderen organiseren we een wafelverkoop. Iedereen kent wel de lekkere vanille of chocolade wafels en de botergaletten in dozen van 700gr. We zijn er zeker van dat er heel wat mensen deze wafeltjes graag lusten. 
Bij deze willen wij jullie vragen om jullie uiterste best te doen om deze verkoop tot een super megA succes te maken. We denken zeker dat het een haalbare kaart zal zijn om minimum 10 dozen te verkopen per lid, vanaf 2 kids in de volley 15 dozen en 3 kids 20 dozen.
Praktisch: bijgevoegd een lijst die jullie kunnen invullen. Mogen we vragen het onderstaande bestelformulier met het geld te bezorgen ten laatste tegen 4/10 aan:  Van Polfliet Karin, Schipstraat 79, Kalfort Yvette (Kantine Sporthal) of jullie ploegverantwoordelijke.
De wafeltjes kunnen worden AFgeHAALD Op ZATerDAg 11 OKTOBer TusseN 9u30 eN 12u Op zaterdag 11 oktober gaan we ook vanaf 11uur een verkoop organiseren van wafeltjes ‘HUIS aan HUIS’ in de straten van Groot-Puurs. Hiervoor zullen jullie nog verder op de hoogte gebracht worden door jullie ploegverantwoordelijke.

22/09/2014|

Meer nieuws