Cursus Jeugdscheidsrechter

Binnenkort wordt weerom de cursus Jeugdscheidsrechter georganiseerd.
 
Vanuit de club streven we ernaar om een vaste Jeugd SR per ploeg te hebben. Doorgaans is dat dan één van de ouders.
Ook indien je slechts sporadisch of in beurtrol wil fluiten, is je hulp meer dan welkom.
Voor volgende ploegen hebben we nog geen scheidsrechter : Jongens Scholieren (U17) Provinciaal, Jongens Cadetten (U15) BC, Meisjes Scholieren Regionaal.
 
Naast eeuwige erkenning voor uw belangeloze inzet krijgt de Jeugd SR ook 2 drankbonnetjes per geblazen wedstrijd en uiteraard lidmaatschap met een abonnement voor de ligawedstrijden.
We willen ook de jeugd activeren om bij noodzaak in te kunnen springen.
De jeugdspelers die nog studeren ontvangen hiervoor een vergoeding van €10 per wedstrijd.
 
Tot slot kunnen we het volgen van de cursus (gratis – inschrijvingsgeld betaald door de club!) aan iedereen sterk aanbevelen omdat het de spelregels van het volleybal eens volledig overloopt wat soms tot verhelderende inzichten leidt (zelfs voor personen die het spel al jaren spelen!). Na het volgen van de cursus ben je automatisch (zonder examen dus) “gemachtigd” om wedstrijden te fluiten.
De cursus vindt plaats op 2 & 9 Oktober in het Elzenhof in Edegem (Kerkplein 3) telkens van 19 tot 22 u. (verplichte aanwezigheid op beide dagen)
Inschrijven voor de cursus doe je eenvoudig door een mail te sturen naar trousseau@skynet.be met een korte verduidelijking van je beoogde engagement. Indien je nog geen licentie hebt graag ook digitale foto toevoegen.
 
Met sportieve groeten,
Het Jeugdbestuur
 
PS. Zoals eerder al gecommuniceerd vindt de verplichte jaarlijkse JSR vergadering (bestaande JSR) plaats op dinsdag 16 Sept. van 20 tot 21 u. in sporthal De Plaon in Mechelen (Eksterstraat 100). Indien verhinderd kan er aangesloten worden op de vergadering van zaterdag 13/9 (Schoten) of 6/10 (Mortsel) mits een mailtje aan lucia.volley-bal@telenet.be. Aanwezigheid op 1 van de vergaderingen is VERPLICHT om JSR te blijven.
 

18/09/2014|

Meer nieuws